Imprimanta de etichete autocolante în rola – modele

Imprimante transfer termic
     Invățați cu ce diferă tehnologia de imprimare cu transfer termic față de imprimarea direct termică și care dintre ele vi se potrivește mai bine.Transfer termic | Direct termic 


CLASE DE IMPRIMANTE DE ETICHETE AUTOCOLANTE IN ROLA     

Imprimanta termica desktop

Recomandata pentru utilizatori care nu au mult spațiu la dispoziție.  Imprimantele termice din acestă clasă au același rezultat calitativ ca și imprimantele termice din clase superioare, dar au viteze de imprimare mai mici.   Ele sunt potrivite pentru cantități de imprimat de până la 1000 de etichete autoadezive pe zi.

Recomandare: Imprimanta de etichete autoadezive GODEX EZ DT2

Imprimanta termica semi industriala

Excelente pentru a imprima diferite tipuri de etichete autocolante in rola (din hârtie, plastic, PVC, carton etc.). Imprimantele termice din acestă clasă sunt recomandate pentru volume de imprimare de până la 5.000 de etichete autoadezive pe zi.

Recomandare: Imprimanta de etichete autoadezive GODEX G500

Imprimanta termica industriala

Excelente pentru imprimarea oricăror tipuri de etichete autocolante in rola (de hârtie, rezistente la apă, sintetice etc.). Acest tip de imprimante termice poate imprima o singură etichetă autocolanta fără risipă de material sau poate imprima cantități mari de etichete autoadezive cu o productivitate mare.   Recomandate pentru volume de imprimare de până la 20.000 de etichete autocolante pe zi.

Recomandare: Imprimanta de etichete autoadezive GODEX EZ2250i

Imprimanta termica heavy duty

Aceste imprimante termice sunt proiectate practic pentru o funcționare non-stop.  Imprimantele de etichete autoadezive din această clasă sunt recunoscute pentru o fiabilitate și o anduranță extraordinară.

Recomandare: Imprimanta de etichete autoadezive GODEX EZ6200+

Daca doriți o recomandare din partea noastră pentru o anumită clasă de încadrare nu ezitați să ne contactați.

Imprimanta termica mobila

Poat imprima etichete autocolante oricând și oriunde.  Imprimantele termice din această clasă pot imprima aceeași cantitate și calitate a etichetelor autoadezive ca și imprimantele fixe și pot fi controlate prin IRDA, conectate la un laptop sau cu o tastatură mobilă.

Informations provided by „Measurement Equipment Corporation”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *