Sistem de imprimare de etichete autocolante

Care sunt pașii necesari pe care îi presupune un sistem de imprimare de etichete autocolante?

1. Alegerea consumabilelor

Dimensiunea etichetelor se alege în funcție de câteva criterii: dimensiunea textului și numărul de caractere ce trebuie introduse, tipul și dimensiunea codului de bare, dimensiunea ambalajului pe care se va aplica eticheta.
Apăsați pe imagine pentru a vizita pagina de etichete.

 

2. Alegerea imprimantei

Tipul de imprimantă ce urmează a fi achiziționat trebuie să corespundă necesităților existente și previziunilor în ceea ce privește volumul și dimensiunile etichetelor. Vă recomandăm achiziția unui model de imprimantă cu soft de imprimare inclus, acestea fiind de regulă făcute pentru a fi foarte ușor de folosit de către utilizator.
Apăsați pe imagine pentru a vizita pagina de imprimante.

3. Realizare design

Cu ajutorul softului de imprimare puteți realiza designul preferat pentru etichetele dumneavoastră, ce poate cuprinde text, cod de bare și simboluri grafice, în limita rezoluției imprimantei. Fiecare design poate fi salvat, astfel că nu veți fi nevoiți să îl refaceți.

 

4. Roluire

Funcția de rulare a etichetelor după ce acestea au fost tipărite poate fi preluată de roluitor. Utilitatea lui se justifică în măsura în care volumul de imprimare este crescut sau dacă doriți să utilizați pentru lipirea etichetelor pe produse un aplicator manual. Sistemul inteligent de detecție a vitezei cu care tipărește imprimanta permite autoreglarea vitezei de operare a roluitorului, ceea ce elimină situațiile neplăcute de rupere a benzii ce se rulează sau uzura excesivă a motorului de acționare datorită opririlor repetate. Echipamentul este dotat cu un senzor acustic care se declanșează când apare o eroare de funcționare: terminarea rolei, ruperea benzii…
Apăsați pe imagine pentru a vizita pagina de roluitoare.

 

5. Roluitorul are posibilitatea de a realiza role de diametru mare sau mic – dacă se dorește utilizarea unui aplicator manual pentru lipirea acestora pe produs.

 

 

 

6. Aplicare

După realizarea rolelor aveți posibilitatea utilizării unui aplicator manual pentru ușurarea procesului de lipire a etichetelor pe produs.
AVANTAJELE UTILIZĂRII UNUI APLICATOR:
* reducerea timpului necesar aplicării etichetelor, consecință a faptului că operatorul are întotdeauna o mână liberă pentru a putea manipula produsul. Astfel, nu mai este necesară dezlipirea manuală a etichetelor de pe bandă, dezlipire care îngreunează procesul de etichetare.
* reducerea numărului de persoane ce trebuie să realizeze etichetarea, prin creșterea randamentului operatorului

Apăsați pe imagine pentru a vizita pagina de aplicatoare.