IMPRIMANTA ETICHETE AUTOCOLANTE CANTAR GREUTATE VARIABILA

 

SISTEM DE ETICHETARE PRODUSE CU GREUTATE VARIABILA

     Etichetarea produselor cu greutate variabilă se poate dovedi o mare problemă atât din punct de vedere tehnic, cât și al costurilor necesare implementării unui astfel de sistem. Ultra Factor vă pune la dispoziție acum un sistem simplu de etichetare. Costul de implementare este mult mai redus față de alte soluții existente, care în plus are și anumite avantaje. Mai jos veți găsi o scurtă prezentare a acestuia, iar pentru informații suplimentare, vă așteptăm să ne contactați.

SISTEM DE ETICHETARE PRODUSE CU GREUTATE VARIABILĂ. Sistem de cântărire greutate variabilă
 • Din ce este alcătuit sistemul?

Echipamentele de care veți avea nevoie în alcătuirea sistemului sunt următoarele:

Procesul se desfășoară în trei pași foarte simpli:

1. CÂNTĂRIRE PRODUS

  •  – se așează produsul pe cântar și se determină greutatea;

2. INTRODUCERE GREUTATE

  •  – utilizând tastatura conectată la imprimantă introduceți greutatea produsului, exprimată în grame, după care apăsați tasta Enter;

3. APLICARE ETICHETA

  •  – dupa imprimarea etichetei, operatorul o va aplica pe produs, urmând să reia apoi procesul pentru următorul produs.


SISTEM DE ETICHETARE PRODUSE CU GREUTATE VARIABILA. Sistem de cantarire greutate varaibila

In designul etichetei pot exista două tipuri de informații:

  • informații cu caracter fix: sigla firmei, datele de identificare, denumirea produsului, ingrediente, alte texte fixe și elemente grafice, dorite de dvs;
 • informații variabile: greutatea produsului, prețul unitar, prețul produsului, codul de bare (ce conține și greutatea), data de expirare a produsului, precum și alte informații variabile specifice domeniului dumneavoastră;


 • Care este modul în care se presetează sistemul?

     Utilizând softul de editare se realizează un format de eticheta ce conține datele fixe și câmpuri de date variabile, care apoi este trimis în memoria imprimantei (Echipa Ultra Factor vă oferă suportul necesar realizării formatului de eticheta în mod GRATUIT). Imprimarea se poate realiza pe o multitudine de dimensiuni, oferind astfel utilizatorului posibilitatea de ași alege formatul de eticheta care îl avantajează.
Atunci când se introduce de la tastatură gramajul, câmpurile de date variabile prin aplicarea unor formule matematice vor afișa pe eticheta tipărită informațiile dorite (gramaj, prețul produsului, codul de bare în care este cuprins și gramajul).

Setarea datei de expirare se face încărcând în eticheta un câmp ce calculează această dată în funcție de data la care se face imprimarea, adăugând la aceasta un anumit număr predefinit de zile.

 

 • Care sunt avantajele acestui sistem?

   Utilizarea unei multitudini de dimensiuni de etichete. Nu aveți limitarea la o singură dimensiune (58×43 sau 40×45 în cazul cântarelor cu etichetator) care ori este prea mare, ori prea mica, iar eticheta are un aspect neîngrijit.
Aveți posibilitatea de a vă așeza câmpurile de date variabile în orice loc de pe eticheta. In plus, se pot încărca în memoria imprimantei mai multe machete (de ordinul sutelor sau poate chiar al miilor). La fel de bine cum le puteți încărca, puteți și șterge acele etichete care suferă modificări sau care nu mai sunt de ajutor.
Se poate tipări data de expirare fără a mai fi nevoiți să o modificați manual.

(imprimanta etichete autocolante cantar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *