Alegerea imprimantei de etichete autocolante

Înainte de alegerea imprimantei de etichete autocolante ideală este bine să știi câteva secrete care mai târziu te vor scuti de multe bătăi de cap:

  • În primul rând, capul de imprimare este considerat consumabil la toate mărcile de imprimante de etichete în rola. Verifică prețul acestuia înaintea achiziției. Poți avea surpriza să constați că prețul acestuia reprezintă mai mult de jumătate din valoarea imprimantei. În unele cazuri, prețul capului de imprimare ajunge să coste cât o imprimanta a unui brand mai puțin cunoscut.
  • Verifică întotdeauna perioada de garanție acordată de furnizor. Deseori, aceasta reflectă fiabilitatea echipamentului și durata de viață a acestuia.
  • Verifică tipul de consumabile pe care le poate utiliza (etichete autocolante, ribon). Sunt mărci de imprimante care folosesc numai etichete autocolante și riboane originale ale mărcii respective și care au prețuri foarte mari. Ai grijă ca echipamentul să funcționeze cu consumabile universale pe care să le găsești și la alți furnizori de specialitate.
  • Asigură-te că la furnizor există service autorizat pentru marca respectivă în România și ține cont de asta în alegerea imprimante de etichete autocolante. Așa timpul de remediere a defectelor se reduce mult, gândește-te că livrările tale depind de acest echipament. Un service autorizat înseamnă că piesele de schimb care se defectează cel mai des vor fi mereu pe stoc.Imprimanta coduri de bare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *